Varukorgen är tom

Komplett badrum

Färdigt Badrum - På ett proffsigt sätt!

HEM / Komplett badrum

Vi är totalentreprenören för din badrumsrenovering

Vi utför kompletta badrumsrenoveringar med våra samarbetspartner och tar fullt ansvar för att detta blir gjort enligt dina önskemål och enligt avtal oss emellan. Vill du montera badrumsmöbler själv så är det inget problem för oss, vi gör resten! Välj material och vi monterar! Tryggt, enkelt och till fastpris. 

Vi tar fullt ansvar

Bygg, montage och installation tar vi fullt ansvar för, både när det gäller Rördragning, Elarbeten, Målning, Byggarbeten samt andra montage och installationsarbeten såsom fuktspärr och kakling. Självklart har vi ordning och reda på oss när det gäller alla behörigheter och krav som gäller för att utföra arbetena hos kund. För oss är det viktigaste att kunden blir nöjd och att vi har utfört allt på ett korrekt sätt med dom förutsättningar som finns. Kunden skall känna trygghet igenom hela badrumsrenoveringen. 

Hög kvalité till rätt pris

Badrumsrenovering är en stor investering och därför har vi valt ut produkter på vår hemsida, installationssmart.se där vi har selekterat produkter med rätt kvalitet till rätt pris. Produkterna skall hålla i många år och dessutom finnas en möjlighet att få tag på delar för att renovera en produkt i framtiden. 

Kontakta oss

Kontakta oss och vi hjälper dig igenom din badrumsrenovering. Vi tar fram en offert enligt önskemål och fastställer en leveransplan som passar oss alla. Vi är din trygga partner. 

Vi kan erbjuda Räntefri avbetalning upp till 24 månader på din investering.  

Glöm inte att din badrumsrenovering höjer värdet på ditt boende.

Kontakta din VS-installatör

Kontakta din VS-installatör

Hittar du inte en produkt eller behöver du hjälp att välja rätt? Här kan du kontakta din närmaste VS-installatör.

Hitta våra installatörer

Kontakta oss

Hittar du inte en produkt eller behöver du hjälp att välja rätt?

  Hitta din lokala VS-installatör

Nyhetsbrev

Copyright © 2022 Installerat och Klart  |  Sitemap |  Allmänna Villkor  |  Cookies |  Powered by SitesmartQ